JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Debatti
16.9.2023

Kolumni: Vapaaehtoisuudesta uusi harrastus

Syksyn saapuessa moni meistä alkaa pohtia, mitä uusia harrastuksia voisi kokeilla tai minkä vanhan harrastuksen parissa jatkaisi. Tämä on mainio hetki harkita myös vapaaeh­tois­toi­mintaan osallistumista. Vapaaehtoistyö tarjoaa lukuisia etuja, joista voi nauttia samalla kun tekee hyvää muille ja omalle yhteisölle.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Olen tilaaja

Voit aktivoida käyttöösi digilukutunnukset seuraavalla tavalla:
käyttäjätunnus on asiakasnumerosi (näkyy laskultasi), salasana muodostuu kolmesta ISOSTA kirjaimesta sukunimen alussa, postinumerosta ja kolmesta ISOSTA kirjaimesta etunimestä. Esimerkiksi Matti Meikäläinen
käyttäjätunnus: 123456 (=asiakasnumero) salasana: MEI80200MAT

Jos et tiedä asiakasnumeroasi, voit kysyä sen tarvittaessa asiakaspalvelustamme (asiakaspalvelu@viikkopk.fi / 050 386 9630)