JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.
Debatti
30.3.2024

Kolumni: Tohmajoella kerran

Oli sota tai rauha, kulki raja tästä tai tuosta, olipa vallassa keisari tai kuningas joet virtaavat, kosket kuohuvat, linnut laulavat kukin omia laulujaan, kettu kaivaa pesäluolansa, kalat kutevat, kun on kutuaika ja hiirenkorvista kehittyy täysiä koivunlehtiä juuri parahiksi juhannussaunan vastatarpeiksi.

Tämä artikkeli on vain tilaajalle.

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin kirjautumalla sisään.

Olen tilaaja

Voit aktivoida käyttöösi digilukutunnukset seuraavalla tavalla:
käyttäjätunnus on asiakasnumerosi (näkyy laskultasi), salasana muodostuu kolmesta ISOSTA kirjaimesta sukunimen alussa, postinumerosta ja kolmesta ISOSTA kirjaimesta etunimestä. Esimerkiksi Matti Meikäläinen
käyttäjätunnus: 123456 (=asiakasnumero) salasana: MEI80200MAT

Jos et tiedä asiakasnumeroasi, voit kysyä sen tarvittaessa asiakaspalvelustamme (asiakaspalvelu@viikkopk.fi / 050 386 9630)