Liek­san kau­pun­gin siir­ret­tä­vä esiin­ty­mis­la­va on vuok­rat­ta­vis­sa ta­pah­tu­miin. La­van voi vuok­ra­ta kau­pun­gin­ta­lon asi­a­kas­pis­tees­tä. Hin­nas­to löy­tyy osoit­tees­ta Mak­sut ja tak­sat - liek­sa.fi

Esiin­ty­mis­la­va on help­po­käyt­töi­nen, re­kis­te­röi­ty ja val­miik­si tie­lii­ken­ne­kel­poi­sek­si kat­sas­tet­tu. Siir­ret­tä­vä esiin­ty­mis­la­va on tar­koi­tet­tu käy­tet­tä­väk­si kau­pun­gin ja kau­pun­gin alu­eel­la ole­vien toi­mi­joi­den ta­pah­tu­mis­sa.

Alu­mii­ni­nen esiin­ty­mis­la­va on 7 met­riä pit­kä ja avat­tu­na 3,8 met­riä le­veä, kor­keut­ta la­val­la on 3,8 met­riä. Tar­vit­ta­es­sa la­van pin­ta-alaa voi­daan suu­ren­taa li­sä­pa­lo­ja käyt­tä­en. Te­li­ra­ken­tei­nen lava pai­naa 1600 kg, jo­ten la­van koos­ta ja pai­nos­ta joh­tu­en sen kul­jet­ta­mi­seen tar­vi­taan ve­to­ky­kyi­nen au­to. La­van on val­mis­ta­nut Sir­met Oy.

La­van vuok­raus: Liek­san kau­pun­gin asi­a­kas­pal­ve­lu­pis­te (Pie­li­sen­tie 3), 040 1044 710 / asi­a­kas­pal­ve­lu@liek­sa.fi. Asi­a­kas­pal­ve­lu­pis­te on avoin­na ar­ki­sin klo 9-15.