Kausilipputuotteita Waltti Mobiiliin

Tal­vi­ai­ka­tau­lu­kau­den vaih­tu­es­sa 11.8.2022 voi ai­kui­sen, nuo­ren, lap­sen ja opis­ke­li­jan kau­si­li­pun hank­kia Walt­ti Mo­bii­li -so­vel­luk­sel­la. Mo­bii­li­kau­si­li­pun voi os­taa, mi­kä­li on la­dan­nut mak­sut­to­man Walt­ti Mo­bii­li -so­vel­luk­sen pu­he­li­meen­sa sekä re­kis­te­röi­ty­nyt Walt­ti Mo­bii­lin asi­ak­kaak­si. Opis­ke­li­jan kau­si­li­pun os­to edel­lyt­tää opin­to-oi­keu­den vah­vis­ta­mis­ta so­vel­luk­ses­sa. Mo­bii­li­kau­si­lip­pu on sa­man­hin­tai­nen kuin vas­taa­va, mat­ka­kor­til­le la­dat­ta­va kau­si­lip­pu.

Ke­lan kou­lu­mat­ka­tu­ki­lip­pu ja pe­rus­kou­lu­lai­sen kou­lu­mat­ka­lip­pu ei­vät ole saa­ta­vis­sa Walt­ti Mo­bii­lis­sa.

Opiskelijalipun myöntä­mis­pe­rus­teiden muuttaminen

Walt­ti lip­pu- ja mak­su­jär­jes­tel­mään on to­teu­tet­tu yh­teys ope­tus­hal­li­tuk­sen Opin­to­pol­ku -pal­ve­luun, jos­ta Walt­ti-jär­jes­tel­män on mah­dol­lis­ta tar­kis­taa opis­ke­luun liit­ty­vät pe­rus­tie­dot, ku­ten kou­lu­tu­sas­te ja opin­to­jen kes­to. Opin­to­pol­ku -yh­teys mah­dol­lis­taa ver­kos­sa ta­pah­tu­van opis­ke­li­ja­tie­to­jen päi­vit­tä­mi­sen ja opis­ke­li­ja­tuot­tei­den käyt­töö­no­ton Walt­ti Mo­bii­lis­sa ja Wal­tin verk­ko­kau­pas­sa.

Pal­ve­lu ei kui­ten­kaan pys­ty tar­kis­ta­maan vi­ra­no­mais­koh­tai­ses­ti kun­ta­lai­suus-tie­toa tai op­pi­lai­tok­sen si­jain­tia. Näin ol­len opis­ke­li­ja­li­pun myön­tä­mis-pe­rus­tei­ta hel­po­te­taan si­ten, et­tä pois­te­taan op­pi­lai­tok­sen si­jain­tia kos­ke­va vaa­ti­mus. Tä­hän as­ti op­pi­lai­tok­sen on pi­tä­nyt si­jai­ta Jo­en­suus­sa, Kon­ti­o­lah­del­la tai Li­pe­ris­sä.

Al­le 25-vuo­ti­aat opis­ke­li­jat voi­vat mat­kus­taa edel­leen nuo­ri­so­li­pul­la, joka on sa­man­hin­tai­nen kuin opis­ke­li­ja­lip­pu. Toi­sen as­teen opis­ke­li­joil­la on tie­tyin edel­ly­tyk­sin mah­dol­li­suus hank­kia Ke­lan kou­lu­mat­ka­tu­ki­lip­pu, joka on mak­su­ton tai edul­li­sem­pi kuin opis­ke­li­ja­lip­pu.

Päi­vi­te­tyt myön­tä­mis­pe­rus­teet tu­le­vat voi­maan 11.8.2022. Muut myön­tä­mis-pe­rus­teet ja oh­jeet löy­ty­vät tuol­loin JOJO:n verk­ko­si­vuil­ta.

Joukkoliikenteen reitit ja aikataulut ajalle 11.8.2022.- 4.6.2023

Seu­dul­li­nen jouk­ko­lii­ken­ne­ja­os­to hy­väk­syi rei­tit ja ai­ka­tau­lut ai­ka­tau­lu­kau­del­le 11.8.2022 – 4.6.2023. Tal­vi­kau­teen 2021-2022 ver­ra­ten teh­dään pie­niä muu­tok­sia, jot­ka pa­ran­ta­vat JOJO-lii­ken­teen si­säi­siä vaih­to­yh­teyk­siä sekä an­ta­vat li­säyh­teyk­siä ju­na­vuo­roi­hin.

Li­pe­ri-Jo­en­suu-Ham­mas­lah­ti -lii­ken­tee­seen lin­jal­le 101 li­sä­tään muu­ta­mia vuo­ro­ja sun­nun­tai-aa­muun ja kou­lu­päi­viin. Lin­jan 104 Jo­en­suu-Suh­mu­ra-Ham­mas­lah­ti pää­te­py­säk­ki siir­tyy vii­kon­lop­pui­sin Ot­so­las­ta Ur­hei­lu­puis­toon, ku­ten muu­ta­man ar­ki­vuo­ron­kin pää­te­py­säk­ki.

Vä­häi­sen käy­tön vuok­si lo­pe­te­taan Vii­ni­jär­vi-Li­pe­ri -asi­oin­ti­lii­ken­ne lin­jal­la 123 ja muu­ta­ma vuo­ro lin­jal­ta 129.

Jo­en­suu-Kon­ti­o­lah­ti -lii­ken­tees­sä pa­ran­ne­taan yh­teyk­siä Hel­sin­gin il­ta­ju­nal­ta.

Lin­jan 203 (Kon­ti­o­lah­ti-Kon­ti­o­nie­mi) ja 204T (Kon­ti­o­lah­ti-Pai­ho­la) vuo­ro­tar­jon­nas­sa to­teu­te­taan muu­tok­sia, jot­ka kan­nat­taa tar­kis­taa elo­kuus­sa reit­ti­op­paas­ta tai ai­ka­tau­lu­vih­kos­ta.

Li­sä­tie­to­ja: jojo.jo­en­suu.fi