Amarillo Joensuu on täysin uudistettu. Sisätilojen täydellisen muodonmuutoksen lisäksi myös palvelukokemus sekä ruoka- ja juomatarjonta ovat uudistuneet.
Uutuutena ravintola tarjoaa The Table -menukonseptia. Sen ytimessä on 6–8 henkilön pöytä, jonka äärellä osa tarjoiluista valmistetaan.
– The Table on kiinnostava, erilainen ja ajankohtainen illalliskokemus, jota ei muualta saa! Meidän tehtävämme on tuoda ihmiset yhteen ja tarjota heille kokemuksia, joista parhaat tarinat syntyvät. Tarinat, joita jaetaan sekä somessa että tosielämässä, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta kertoo.
Illan kunniavieraita palvelevat Entertainer ja pätevä keittiön Cheftainer, jotka tuovat keittiöstä pöytään yllätyksellisiä ja näyttäviä ruokalajeja yhteisesti jaettaviksi. The Table -elämyksen täydentävät pienet iltaan kuuluvat ohjelmanumerot, joissa ruokajuomat voidaan tuoda pöytään savuavilla kottikärryillä ja välishotti liekittää näyttävästi pöydässä.
Viihtyvyydessä miljööllä ja valaistuksella on suuri merkitys, joten Amarillo raikastui ja sai paljon uusia yksityiskohtia sisustukseensa. Kaikki pöytäryhmät sopivat ruokailuun ja baarista on muovattu näyttävä kokoontumispaikka.
Amarillon uudistus aloitettiin 2. toukokuuta, ja ravintola avattiin uudistuneena 3. kesäkuuta.