Ou­to­kum­pu­lai­nen kan­gas­lii­ke Pala & kan­gas Palt­ti­na ja re­mont­ti­lii­ke Jo­ki­vä­ri avaa­vat laa­jen­ne­tun yh­teis­myy­mä­län mikä tar­jo­aa sa­man ka­ton al­ta ko­din re­mon­tit ja si­sus­tuk­set.

Hy­väl­lä pal­ve­lul­la voi kas­vaa pie­nes­sä­kin kau­pun­gis­sa. Vii­me ai­koi­na Ou­to­kum­mus­sa täs­tä on ol­lut jo muu­ta­ma hyvä esi­merk­ki ja nyt on yk­si li­sää. Palt­ti­na on kas­va­nut hil­jal­leen mut­ta yk­si asia on ai­na py­sy­nyt, läm­min asi­a­kas­pal­ve­lu. Pal­ve­lu on­kin yk­si mer­kit­tä­vä sekä yh­dis­tä­vä te­ki­jä kai­kil­la kas­va­neil­le yri­tyk­sil­lä.

Myy­mä­län laa­jen­nus­re­mont­ti on juu­ri saa­tu val­miik­si ja kas­va­nut tuo­te­va­li­koi­ma löy­tä­nyt uu­det paik­kan­sa ava­ras­sa ja va­lois­sa myy­mä­lä­ti­las­sa. Li­säk­si sa­maan yh­tey­teen ava­taan re­mont­ti­lii­ke Jo­ki­vä­rin pal­ve­lu­pis­te. Myös tuo­tan­to­ti­lat ovat, jo­ten sil­tä­kin osal­ta pal­ve­lu sen kuin pa­ra­nee.

– Meil­tä saat nyt sa­man ka­ton al­ta koko ko­din re­mon­tin ja si­sus­tus­pal­ve­lut, kaik­ki teks­tii­lit ja ver­hoi­lut, ker­too Palt­ti­nan omis­ta­ja, yrit­tä­jä Pau­la Tuo­no­nen.

– Pau­la an­taa hy­vät vin­kit ver­hoi­luun ja meil­tä saat­te uu­det pin­nat ja esi­mer­kik­si lat­ti­at tai kaap­pien ovet, asen­net­tui­na tie­ten­kin, to­te­aa Jo­ki­vä­rin Vesa Tuo­no­nen.

Vas­taa­vaa pal­ve­lu­ko­ko­nai­suut­ta ei Ou­to­kum­mus­ta ole ai­em­min ol­lut. Kes­ki­viik­ko­na 25. tou­ko­kuu­ta on hyvä tul­la tu­tus­tu­maan, kun myy­mä­läs­sä ja sen pi­hal­la vie­te­tään aja­vai­sia. Pai­kal­la on tuo­te-esit­te­li­jöi­tä. Jut­te­lu­het­kiin on tar­jol­la gril­li­mak­ka­raa ja tot­ta kai kah­vit.