Tulossa Savo-Karjala erikoisnumero

Viikko Pohjois-Karjala julkaisee kuntavaalien alla 25.3. Savo-Karjalan erikoisnumeron. Lehti ilmestyy nimellä Viikko Savo-Karjala ja erikoislehden tavoitteena on tunnustella lehden levikkialueen mahdollista laajentamista koko Savo-Karjalan vaalipiirin alueelle.

Tänä vuonna 115 vuotta täyttävän Viikko Pohjois-Karjalan levikkialueen laajentamisesta Savoon päin on käyty keskustelua siitä saakka, kun vaalipiiri uudistui loppuvuodesta 2013. Viikko Pohjois-Karjalaa kustantavan osuuskunnan hallitus haki tuolloin lehden levikkialueen laajentamistyötä ja digitalisointia varten kehittämistukea puoluehallitukselta, mutta ilman tuloksia.

Nyt ilmestyvään erikoisnumeroon Viikko Pohjois-Karjala päätyi Savo-Karjalan piirihallituksen ilmastua kokeilulle tukensa. Tavoitteena on kokeilla erikoisnumeroa, joka postitetaan jokaiselle SDP:n Savo-Karjalan piirin jäsenelle.

Lehden ilmestymisen tiimoilta jäsenistöltä kerätään myös palautetta puhelimitse, postitse ja sähköisesti. Tavoitteena on kartoittaa muun muassa tietoa siitä, olisiko jäsenistö innostunut tilaamaan lehteä, mikäli se ilmestyisi jatkossa uudella nimellä ja uudella levikkialueella. Lisäksi tavoitteena on kartoittaa lukijoiden kiinnostusta esimerkiksi digilehden tilaamiseen.

Kyseisen numeroon toivotaan Savo-Karjalan sosialidemokraattien ohella mukaan myös ammattijärjestöjä, niiden paikallisosastoja sekä aluejärjestöjä, jotta erikoisnumero tavoittaisi mahdollisimman suuren osan myös Savo-Karjalan alueen ay-toimijoista. Selvitystyö näiden yksityiskohtien osalta on vielä osittain auki, mutta asiassa voi ottaa yhteyttä päätoimittajaan.

Päätoimittaja:
Arto Miettinen
puh. 050 386 9628
arto.miettinen(at)viikkopk.fi

Ilmoitusmyynti:
Sonja Karjunen
puh. 050 386 9629
sonja.karjunen(at)viikkopk.fi