Liek­san kau­pun­gin stra­te­gi­an päi­vi­tys on lop­pu­suo­ral­la ja kau­pun­ki jär­jes­tää kun­ta­lai­sil­le mah­dol­li­suuk­sia tu­tus­tua uu­teen stra­te­gi­aan.

Stra­te­gi­aa esi­tel­lään kun­ta­lai­sin­fos­sa Liek­san Ret­ki­ai­tas­sa (Pie­li­sen­tie 33) tiis­tai­na 31.5.2022 klo 17.30 al­ka­en. Ti­lai­suu­des­sa on kah­vi­tar­joi­lu. Kun­ta­lais­ti­lai­suu­teen kau­pun­gil­ta osal­lis­tu­vat kau­pun­gin­val­tuus­ton pu­heen­joh­ta­jis­to, Mat­ti Ta­po­nen (sd.), Sep­po Kiis­ki­nen (kesk.) ja Niko Ke­ro­nen (ps.) sekä kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­jis­to Timo Vää­nä­nen (kesk.), Pert­ti Tu­ru­nen (sd.) ja Es­ko Saas­ta­moi­nen (ps.). Mu­ka­na ti­lai­suu­des­sa on myös kau­pun­gin­joh­ta­ja Jark­ko Määt­tä­nen. Ti­lai­suu­des­sa kun­ta­lai­sil­la on mah­dol­li­suus kom­men­toi­da ja esit­tää tar­ken­ta­via ky­sy­myk­siä uu­teen stra­te­gi­aan liit­ty­en.

Kun­ta­lais­ti­lai­suu­den li­säk­si päi­vi­tet­tyä stra­te­gi­aa esi­tel­lään säh­köi­ses­ti kau­pun­gin so­si­aa­li­sen me­di­an ka­na­vis­sa Yo­u­tu­bes­sa ja Fa­ce­boo­kis­sa tors­tai­na 2.6.2022. Uu­teen stra­te­gi­aan liit­ty­viä ky­sy­myk­siä voi esit­tää so­me­ka­na­vien jul­kai­su­jen kom­men­toin­ti­o­si­os­sa tai yk­si­tyis­vies­teil­lä 7.6. saak­ka.

Esit­te­ly­ti­lai­suuk­sien jäl­keen yh­dis­tyk­sil­lä ja yh­tei­söil­lä on ha­lu­tes­saan mah­dol­li­suus kom­men­toi­da stra­te­gi­an si­säl­töä myös vii­meis­tään 7.6.2022. Kom­men­tit pyy­de­tään toi­mit­ta­maan kau­pun­gin kir­jaa­moon säh­kö­pos­tit­se: kir­jaa­mo@liek­sa.fi tai kir­jal­li­si­na osoit­tee­seen: Pie­li­sen­tie 3, (3.krs), 81700 Liek­sa. Pos­ti­o­soi­te: Liek­san kau­pun­gin kir­jaa­mo, PL 41, 81701 Liek­sa.

Kau­pun­gin ta­voit­tee­na on, et­tä päi­vi­tet­ty stra­te­gia oli­si kau­pun­gin­hal­li­tuk­ses­sa kä­si­tel­tä­vä­nä 13.6. ja kau­pun­gin­val­tuus­ton hy­väk­syt­tä­vä­nä 20.6.