Mie­li­pi­tei­tä kult­tuu­ri­a­vus­tuk­sis­ta kai­va­taan! Jo­en­suun kau­pun­gin kult­tuu­ri­pal­ve­lut tu­kee avus­tuk­sil­la vuo­sit­tain jo­en­suu­lai­sia kult­tuu­rin te­ki­jöi­tä ja toi­mi­joi­ta, jot­ka esim. jär­jes­tä­vät ta­pah­tu­mia, näyt­te­lyi­tä, työ­pa­jo­ja sekä yl­lä­pi­tä­vät ti­lo­ja tai vuok­raa­vat it­sel­leen työ­ti­lo­ja. Li­säk­si avus­tus­ten kaut­ta mah­dol­lis­te­taan tai­teel­lis­ta työ­tä ja ja­e­taan Jo­en­suun kult­tuu­ri­pal­kin­to. Jo­en­suu­lai­nen kult­tuu­rin ja tai­teen kent­tä on elä­vä, mo­ni­puo­li­nen ja mo­niu­lot­tei­nen. Olem­me käyn­nis­tä­mäs­sä kult­tuu­ri­a­vus­tus­ten uu­dis­ta­mi­sen ja sii­hen työ­hön kai­paam­me mie­li­pi­tei­tä, pa­ran­nu­seh­do­tuk­sia ja suun­ta­vii­vo­ja. Vas­taa­mal­la ky­se­lyyn au­tat tuo­maan esil­le asi­oi­ta, jot­ka ovat avuk­si uu­dis­tus­työs­sä.

Link­ki ky­se­lyyn https://link.web­ro­pol.com/s/kult­tuu­ri­a­vus­tuk­set22

Tämä ky­se­ly on avoin kai­kil­le ja vas­taa­mi­nen on ar­vo­kas­ta, on­pa ky­sees­sä kult­tuu­rin te­ki­jä, har­ras­ta­ja tai ko­ki­ja. Ky­se­lyyn voi vas­ta­ta 14.8. saak­ka. Vies­tim­me täs­tä ky­se­lys­tä mm. kau­pun­gin net­ti­si­vuil­la, so­si­aa­li­ses­sa me­di­as­sa ja kult­tuu­ri­pal­ve­lu­jen uu­tis­kir­jeen kaut­ta.

Jo­en­suun kau­pun­gin kult­tuu­ri­a­vus­tuk­sis­ta ja nii­den uu­dis­tus­työs­tä löy­tyy tar­kem­min tie­toa osoit­tees­ta www.jo­en­suu.fi/kult­tuu­ri­a­vus­tuk­set