Liek­san kiin­teis­töi­hin koh­dis­tu­va il­ki­val­ta on saa­nut jat­koa. Elo­kuun ai­ka­na on töh­rit­ty muun mu­as­sa Hy­vin­voin­ti­kes­kus Lie­hun lii­kun­ta­hal­lin sei­niä, jää­hal­lin ta­ka­ken­tän lai­ta­ra­ken­tei­ta ja ka­tok­sen sei­niä sekä Ur­hei­lu­ken­tän kuu­lut­ta­mon sei­nää. Li­säk­si ui­ma­lai­tok­sen huol­to­ra­ken­nuk­sen sei­nät ovat ol­leet tois­ta­mi­seen il­ki­val­lan koh­tee­na. Huol­to­ra­ken­nuk­sen sei­nään teh­tiin kor­jaus­maa­laus elo­kuun en­sim­mäi­sel­lä vii­kol­la, mut­ta sei­nää on käy­ty töh­ri­mäs­sä uu­del­leen.

Liek­sas­sa tois­tu­vaa il­ki­val­taa on tul­lut il­mi myös yh­tei­sil­lä leik­ki­ken­til­lä. Elo­kuun alus­sa kun­ta­tek­niik­ka kävi tois­tu­vas­ti sii­vo­a­mas­sa Ho­vi­lan leik­ki­ken­tän leik­ki­vä­li­neet ri­ko­tuis­ta ka­nan­mu­nis­ta. Va­pau­den­puis­ton leik­ki­ken­täl­lä puo­les­taan oli sot­ket­tu liu­ku­mä­keä, joka on vaa­ti­nut puh­dis­tuk­sen.

Il­ki­val­ta ai­heut­taa tar­pee­ton­ta li­sä­työ­tä sekä ra­han­me­noa jäl­kien kor­jaa­mi­seen. Hy­vin­voin­ti­kes­kus Lie­hun alu­eel­la on kat­ta­va ka­me­ra­val­von­ta, jon­ka tal­len­teet Liek­san Kiin­teis­töt Oy käy läpi. Il­ki­val­lan te­ki­jät ovat kor­vaus­vel­vol­li­sia ai­heut­ta­mis­taan te­ois­taan.

Liek­san kau­pun­gin hy­vin­voin­ti­joh­ta­ja Ar­to Sih­vo­nen on har­mis­saan il­ki­val­lan jat­ku­mi­ses­ta.

– Liek­san kau­pun­ki­kon­ser­ni sel­vit­tää te­ki­jöi­tä vi­ra­no­mais­ten kans­sa, jot­ta il­ki­val­ta saa­daan lop­pu­maan. Li­säk­si toi­vom­me, et­tä nuor­ten van­hem­mat kä­vi­si­vät asi­aa läpi nuor­ten kans­sa, ja kiin­nit­täi­si­vät huo­mi­o­ta nuor­ten liik­ku­mi­seen il­ta- ja yö­ai­kaan kes­kus­tan alu­eel­la.