Torstaina 23.3. kello 17 alkaen keskustellaan Carelicumin auditoriossa ay-liikkeen tulevaisuudesta. Mihin ollaan menossa ja miltä yhteisen edunvalvonnan tulevaisuus näyttää?

Ai­hees­ta ovat se­mi­naa­ris­sa kes­kus­te­le­mas­sa Te­ol­li­suus­lii­ton toi­mit­si­ja Timo Su­ho­nen sekä ope­ra­tii­vi­nen joh­ta­ja Ant­ti Vik­man Nol­wen­tu­rel­ta sekä SDP:n kan­sa­ne­dus­ta­ja­eh­dok­kai­ta. Ti­lai­suu­den jär­jes­tää Jo­en­suun työ­vä­e­nyh­dis­tys ja sen yh­tey­des­sä on kah­vi­tar­joi­lu.

Ca­re­li­cu­min au­las­sa on näh­tä­vil­lä myös Luot­ta­muk­sen ar­voi­set – ta­ri­noi­ta ih­mi­sis­tä -näyt­te­ly, jos­sa ää­neen pää­se­vät ay-ak­tii­vit. Näyt­te­ly jat­kuu myös Ins­tag­ra­mis­sa. Näyt­te­ly koos­tuu ay-ak­tii­vien ta­ri­nois­ta.Mu­ka­na on luot­ta­mus­mie­hiä, työ­suo­je­lu­val­tuu­tet­tu­ja ja am­mat­ti­o­sas­to­jen ve­tu­rei­ta.

Luot­ta­muk­sen ar­voi­set – näyt­te­ly on avoin­na Ca­re­li­cu­min au­la­gal­le­ri­as­sa (ka­tu­ta­so, Kos­ki­ka­tu 5, Jo­en­suu) 20.3.–2.4.2023 Ca­re­li­cu­min au­ki­o­lo­ai­koi­na (ma–ti ja to–su kel­lo 10–16, ke 10–19). Näyt­te­ly löy­tyy myös Ins­tag­ram-osoit­tees­ta: https://www.ins­tag­ram.com/luot­ta­muk­se­nar­voi­set/