Etsimme myynnin ja asiakaspalvelun osaajaa

Viikko Pohjois-Karjala hakee riveihinsä osaavaa myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista. Työtehtävät muodostuvat lehden tilaus- ja mainosmyynnistä, myynnin kehittämisestä sekä tilaushallinnan, asiakaspalvelun ja laskutuksen tehtävistä.

Työtehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä suunnittelemaan sekä toteuttamaan lehden markkinointikampanjoita niin painetussa lehdessä, sähköisessä mediassa kuin myös työpaikoilla ja tapahtumissa itäisen Suomen alueella.
Edellytämme sinulta ennakkoluulotonta ja oma-aloitteista asennetta, avustavan taloushallinnon perusteita sekä yleistä kiinnostusta telemarkkinointiin. Tehtävään annetaan perehdytys, mutta aiempi osaaminen Anygraaf C-profit sekä Visma Fivaldi -ohjelmista katsotaan eduksi, samoin mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tehtävä täytetään 1.4. alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen (37,5 tuntia viikossa), toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaukseltaan Pron työehtosopimuksen mukainen. Hakemukset tulee toimittaa 15.3. mennessä lehden päätoimittajalle osoitteeseen arto.miettinen(at)viikkopk.fi tai postitse os. Viikko Pohjois-Karjala, Arto Miettinen, PL 97, 80101 Joensuu.

Mahdolliset tehtävää koskevat tiedustelut:
Arto Miettinen, päätoimittaja
Viikko Pohjois-Karjala
050 386 9628 (ma-pe klo 9–16)
arto.miettinen(at)viikkopk.fi