Tanssii tuttujen kanssa -hyväntekeväisyystapahtumassa tanssii muun muassa Joensuun SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Mari Ojalammi parinaan tanssinohjaaja Mika Kasurinen.

Nauru ja ilo raikaavat Tanssii tuttujen kanssa -hyväntekeväisyystanssiparin Joensuun  SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Mari Ojalammin ja tanssinohjaaja Mika Kasurisen harjoitellessa valssia, foksia ja buggia. Välillä askelet menevät sekaisin, mutta se ei haittaa. 

Tanssii tuttujen kanssa on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa paikalliset julkisuudesta tutut henkilöt tanssivat tanssiseura PoKaTan tanssijoiden kanssa leikkimielisessä kisassa marraskuussa. Kymmenen paikallisesti tunnettua henkilöä tanssivat kahdessa ryhmässä, kolme tanssia per ryhmä.

– Sanoin heti, että ehdottomasi tulen, kun minua pyydettiin tähän mukaan, Mari Ojalammi kertoo tanssiharjoitusten alla.

Tapahtumalla kerätään varoja nuorten mielenterveyskuntoutujien tukemiseksi, ja sen järjestäjinä ovat Siun Soten mielenterveys- ja päihdepalvelut, Pohjois-Karjalan mielenterveysomaiset FinFarmi ry sekä Pielisensuun seurakunnan diakoniatyö.

– Aika monella on kokemusta mielenterveyden haasteista jossain vaiheessa elämää, tai ainakin on nähnyt niitä lähipiirissä. Miksi siis ei haluaisi olla mukana tukemassa nuorten mielenterveystyötä, Ojalammi pohtii aiheen tärkeyttä.

JOENSUU / Susanna Eriksson

Lue lisää lehdestä nro 43/2018