Tule mukaan osuuskuntaan!

Viikko Pohjois-Karjala on Sortavalassa vuonna 1906 perustettu sosialidemokraattinen sanomalehti, joka ilmestyy nykyään kerran viikossa torstaisin. Lehden toimitus sijaitsee Joensuussa; lisäksi lehdellä on vankka lukijakunta ympäri maakunnan.

Vuoden 2013 alusta alkaen lehteä on julkaissut lehden tilaajista, puolue- ja ammattiosastoista sekä ammattiliitoista ja muista tukijoista koostuva Osuuskunta Kansan Valta. Osana uudistumista myös lehden ulkoasua ja sisältöä on kehitetty nykyaikaisempaan, selkeämpään ja luettavampaan muotoon.

Osuuskunnan jäseneksi pääsee maksamalla osuuskunnan jäsenmaksun, joka on 50 euroa. Jäsen, henkilö, järjestö, ammatti- ja puolueosasto voi merkitä myös useampia osuuksia.

Jäsenyyteen liittyy erilaisia jäsenetuja, mm. alennusta lehden vuositilaushinnasta, sekä lukijamatkoista tapauskohtaisesti.

Voit halutessasi liittyä osuuskuntaan täyttämällä alla olevan lomakkeen. Osuuskunnan jäseneksi voi ilmoittautua myös puhelimitse: 050 386 9630 / Anne Jumppanen tai sähköpostitse jenni.mainonen@viikkopk.fi

Jäsenmaksun voi maksaa tilille Osuuskunta Kansan Valta, OP FI65 5770 0520 2959 05.

 

Nimi (pakollinen)

Lähiosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Postitoimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)


Otan lisäosuuksia: kpl


Roskapostin esto: Kirjoita kuvassa näkyvä teksti
sen vieressä olevaan kenttään.


captcha  

Share This